27.05.2024      37      0
 

Потужна команда «103»: працівників «екстренки» Черкащини привітали з професійним святом


Вони щодня на передовій боротьби за життя. З Днем екстреної медичної допомоги вітали фахівців області. Почесні нагороди їм вручили керівники області й обласного центру. 

– Гордість нашої Черкащини! – наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Понад 243 тис. прийнятих заявок диспетчерів за минулий рік. І це не просто цифра. Це – колосальне навантаження на всю службу. Дякую за стійкість і витримку! Ми з вами вже справді пройшли і вогонь, і воду, і ще багато чого. Боролись із наслідками російських атак на наші громади. Якраз злагодженість дій усіх служб, Центру екстренки зокрема, дозволила їх мінімізувати.

Водночас він зауважив, що в області працюють над реалізацією амбітного проекту – запуску Центру екстреної допомоги.

– Я добре знаю про вашу велику мрію: повноцінний Центр екстреної допомоги, – додав посадовець. – Ми крок за кроком рухаємось до її втілення. Працюємо для Черкащини, для України! Для нашої Перемоги!

Напередодні команда екстреної медичної допомоги Черкащини стала  віцечемпіоном серед бригад швидкої допомоги України. Черкащани здобули «срібло» ювілейного десятого чемпіонату з екстреної медичної допомоги «Буковинські медичні ралі-2024».

Офіційну інформацію читайте на ресурсах:

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *