20.05.2024      53      0
 

Це було дивовижно: у Холодному Яру відбувся спортивний волонтерський забіг “DYKA GONKA”


Цими вихідними наш рідний Холодний Яр став локацією для DYKA GONKA. Захід зібрав близько 3000 осіб та 1 000 000 на потреби 93-тя ОМБр Холодний Яр.

– Це було про справжню підтримку один одного, – розповіла начальниця РВА Валерія Бандурко, – 800 бігунів з Харкова, Львова, Одеси, Києва, Кропивницького, Вінниці, Черкас та інших міст України, цивільні і військові, разом підкорювали дикі перешкоди.

Ruslan Klimenko, без перебільшення, ви стали відкриттям для Черкащини. Знаю, яка титанічна робота пророблена для проведення цього заходу. Вдячна усій вашій команді, – наголосила Валерія Бандурко.

Готувалися до фестивалю близько трьох місяців. Організатори усі виручені кошти від продажу квитків та аукціону, від усіх донатів передадуть на потреби бригади.

Окрім забігу бійцями бригади організовані локації з рекрутингу, тир та правила поводження зі зброєю.

У багнюці, з мішками на спинах, під колючим дротом та не торкаючись землі учасники забігу додали кілометрові перешкоди.

Море емоцій у всіх присутніх, для яких було важливо підтримати збір для військових.

– Вкотре дякую берегині Холодного Яру Леся Островська за збереження історичної спадщини та всебічну допомогу українському війську, – зазначила очільниця РВА, – за, як завжди, смачні страви та атмосферу дому під час проведення заходу. ДЯКУЮ всім, хто приєднався до нас!

Валерія Бандурко подякувала колективу Черкаська районна державна адміністрація за спільний збір коштів на 5 FPV дронів для бійців. А також усім, хто долучився, за необхідну підтримку, обладнання, техніку, донати та продовольство для організації харчування.

Додатково до суми донатів нам вдалося передати на потреби бригади: 13 FPV дронів з батареями, 2 ⁠DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo, 1 DJI Mavic 3 Pro, 2 DJI Mini 4 Pro, 1 тепловізорний монокуляр AGM asp-Micro TM160, 1 тепловізорний прилад Hikvision LYNX, апаратуру керування Radiomaster TX12 та Fpv окуляри Skyzone Cobra.

– У таких місцях і завдяки таким людям формується традиція військової звитяги та світогляд нації. Пишаюся своїми співвітчизниками! Пишаюся нашими Збройними Силами України!Пишаюся бути українкою! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *