30.04.2024      93      0
 

Такі знання – частина безпеки наших дітей, – Валерія Бандурко


У навчальному закладі Будищенської територіальної громади розпочав свою роботу «Клас безпеки». Загалом це вже 58-й клас безпеки у Черкаському районі. Про це поінформувала начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Безпековий простір забезпечений усіма необхідними матеріалами, за допомогою яких діти будуть вивчати правила пожежної безпеки, потенційну загрозу підозрілих предметів, що можуть виявитися вибухонебезпечними, порядок дій при звучанні сигналів повітряної тривоги і багато інших життєво важливих речей.

Заняття проводитимуть педагоги навчального закладу у взаємодії з рятувальниками ДСНС. Діти зможуть оволодіти інформацією як в грайливій формі, вербально контактуючи один з одним, так і з лекційних джерел її подання.

– Дуже хочу, щоб ці знання не знадобилися нашій малечі на практиці, але діти, які живуть в країні, де оголошено воєнний стан, мають змалечку знати такі важливі для їх життя та здоров’я знання, – зауважила Валерія Бандурко.

Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко разом із начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем здійснили вичерпний огляд навчального закладу та поспілкувалися з колективом та учнями.

– Щиро дякую всім, хто вкладає сили і душу у справу, якою займається. Це обов’язково дає результат. Працюємо далі, – наголосила очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *