23.10.2024      24      0
 

Час виставляти пріоритети: відбулося чергове засідання районної робочої групи “Прозорість і підзвітність”


У Черкаському районі триває моніторинг використання фінансових ресурсів територіальними громадами, їх структурними підрозділами, комунальними закладами та підприємствами. Аналіз публічних закупівель проводиться через електронну систему Prozorro.

Сьогодні на черговому засіданні члени робочої групи проаналізували здійснені та заплановані публічні закупівлі виконавчого комітету Руськополянської сільської ради і комунального господарства “Поляна”. У поточному році громадою та її комунальним підприємством вже проведено 80 публічних закупівель та заплановано провести – ще 10.

Предметами закупівель стали: електроенергія, її розподіл, природний газ та дрова, послуги з централізованого постачання питної води, вивезення сміття, відшкодування різниці в тарифах.

Є закупівлі пов’язані з ремонтом та облаштуванням найпростіших укриттів у навчальних закладах та закладах дошкільної освіти, придбанням комп’ютерної техніки та мультимедійного обладнання.

Левова частка коштів спрямована на проведення ремонтів доріг, на підтримку захисників і захисниць – на жаль, порівняно невелика сума.

Варто зазначити, що завдяки нашим оборонцям ми живемо в доволі мирних містах і селах, наші діти можуть навчатися і розвиватися, а ми – працювати і займатися їх вихованням.

Необхідно розуміти, що кожну хвилину мужні хлопці і дівчата виборюють майбутнє для країни, а тому їх підтримка – це завдання № 1 сьогодні.

Всім, хто має можливість допомогти і не використовує її, рекомендуємо переглянути свої видатки та спрямувати кошти на реальні потреби. Час виставляти пріоритети!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *