14.10.2024      42      0
 

Черкаський район взяв участь у щорічній Спартакіаді державних службовців


Попри виклики часу, спорт єднає. Сьогодні державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Звенигородського, Золотоніського, Уманського, Черкаського районів та м.Черкаси змінили звичний вид діяльності та змагалися за першість з 5 видів спорту.

У змаганнях із шахів, шашок та настільного тенісу змагалися чоловіки та жінки по одній особі від кожної команди, у волейбол грали змішані команди, чоловіки змагалися із футзалу.

Завдяки призовим місцям з шахів, шашок, настільного тенісу та футзалу у загальнокомандному заліку команда Черкаського району посіла ІІ місце.

Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко привітала збірну команду Черкаського району з чудовим результатом та подякувала всім службовцям та посадовим особам органів місцевого самоврядування, які відстоювали честь району, колегам, які організували участь збірної команди району та головам Руськополянської, Чигиринської, Степанківськівської, Кам’янської, Городищенської, Смілянської, Червонослобідської громад, які підтримали колег у спортивній боротьбі.

Загалом у Спартакіаді взяли участь 5 команд:
1 місце виборола команда міста Черкаси
2 місце – у команди Черкаського району
3 місце – у команди Золотоніського району.

Успіхів і нових перемог!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *