07.10.2024      43      0
 

Працюємо. Допомагаємо. Підтримуємо, – Валерія Бандурко провела апаратну нараду


Продовжуємо працювати та виконувати повсякденні завдання. Робочий тиждень у Черкаській РВА розпочався із апаратної наради, яку провела начальниця РВА Валерія Бандурко.

– Ніч і ранок – суцільна тривога… Ворог продовжує атакувати наші мирні міста і села. Безпека – перш за все, вкотре наголошую!!! – зазначила Валерія Бандурко.

На цьому тижні заплановано обговорити хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до стабільної роботи в опалювальний період та розглянути питання протитуберкульозної служби, ветеранської політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами.

На минулому тижні Валерія Бандурко здійснила виїзд в одну із громад та оглянула новеньке укриття для дошкільнят.

– Нашим діткам вкрай необхідне безпечне навчання і соціалізація. Приємно вражена якістю та швидкістю будівництва цієї захисної споруди. Дбаємо про майбутнє разом, – наголосила Валерія Бандурко.

Загалом у районі 152 заклади дошкільної освіти, з них: функціонують 146, у 6 закладах завершуються ремонти укриттів.

Прозоре використання бюджетних коштів серед пріоритетів у роботі. З цією метою в районі діє робоча група “Прозорість і підзвітність”. На сьогодні вже проведено 16 засідань. Опрацьовано 305 публічних закупівель, здійснених територіальними громадами та їх структурними підрозділами, комунальними підприємствами та комунальними закладами у поточному році. Працюємо в цьому напрямку!

Переміщення ВПО. Загальна кількість по району становить 55 143 внутрішньо переміщені особи. З них: м. Канів – 3 725 осіб, м. Сміла – 6 417 осіб, м. Черкаси – 26 044 особи. Район без вищезазначених міст – 18 957 осіб.

Незмінними на порядку денному є питання підтримки наших захисників і захисниць, реалізації ветеранської політики, безпекові питання.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *