03.10.2024      27      0
 

Відбулося засідання робочої групи “Прозорість і підзвітність” у Черкаському районі


На черговому засіданні робочої групи “Прозорість і підзвітність” проаналізували закупівлі виконавчого комітету Березняківської сільської ради.

У поточному році виконавчим комітетом проведено 22 публічні закупівлі, вартість яких становить понад 100 тисяч гривень, та заплановано провести до кінця року ще 6 публічних закупівель.

Більшість тендерів оголошено на придбання продуктів харчування, мультимедійного обладнання для закладів освіти, електричної енергії та природнього газу для комунальних закладів і підприємств.

За рахунок коштів місцевого бюджету проведено капітальний ремонт підвального приміщення для облаштування найпростішого укриття в одному із навчальних закладів громади, в іншому – ремонтні роботи тривають.

Важливо, що в громаді спрямовують кошти на підтримку Збройних Сил України. Так, днями Березняківською сільською радою придбано 15 FPV-дронів, 9 WIFI-роутерів, модулі-передавачі, фотопастки, блоки живлення, різні типи кабелю. Цю вагому допомогу передано 158-му окремому батальйону 118-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України.

Продовжуємо моніторинг раціонального використання бюджетних коштів!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *