02.10.2024      29      0
 

Коли мова йде про дітей, ніби виростають крила, ми знаходимо і шляхи, й можливості, щоб забезпечити їхню безпеку, гармонійний розвиток та навчання, – Валерія Бандурко


На запрошення керівника однієї з територіальних громад начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко оглянула хід проведення будівельних робіт щодо облаштування первинного укриття модульного типу в закладі дошкільної освіти.

– Чи можливо за короткий термін, “з нуля”, побудувати захисну споруду? Тепер я знаю точно – можливо. Можливо, якщо є відповідне бачення у громаді і надійні партнери, – зауважила Валерія Бандурко.

Сучасне укриття із системою вентиляції, новенькими меблями і обладнанням, побудоване за кошти місцевого мецената – ТОВ “Проджектбуд”.

Вже зовсім скоро дошкільнята зможуть відвідувати цей дитячий садочок у офлайн-форматі. Очільниця РВА подякувала всім причетним за таку можливість для діток.

– Також хочу зазначити, що попри відсутність укриття вихователі проводили онлайн-заняття з малечею. Вкотре переконуюся, що любов до дітей немає меж, – зазначила Валерія Бандурко.

Загалом у Черкаському районі 152 заклади дошкільної освіти. На сьогодні 146 – функціонують, у 6 закладах завершуються ремонти укриттів. 106 закладів мають власні укриття, 22 заклади використовують укриття інших закладів освіти та 27 – укриття інших суб’єктів господарювання.

Дбаємо про майбутнє разом!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *