23.09.2024      35      0
 

Плануємо роботу, обговорюємо та аналізуємо виконані завдання: Валерія Бандурко провела апаратну нараду


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела апаратну нараду за участі заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів РДА. Далі – про основне.

Підготовка до опалювального сезону. Наразі готовність підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери становить 95%. Всі роботи проводяться відповідно до встановлених графіків та пропрацьовуються варіанти резервних джерел живлення. Тримаємо на контролі!

Підсилення захисників/захисниць. Завдяки волонтерській підпримці маємо можливість передати черговий транш допомоги нашим оборонцям. Про це більш детально в окремому дописі.

– Про підтримку нашого війська говорили з керівниками громад на розширеній нараді. Органами місцевого самоврядування зроблено чимало в цьому напрямку. Однак, є ті громади, які зволікають. На жаль, війна не пробачає зволікань, треба діяти тут і зараз, – наголосила Валерія Бандурко.

Ветеранська політика і соціальний захист. На сьогодні в районі вже відкрито 14 ветеранських хабів та ще 6 – створено. У 12 громадах функціонує “Вікно ветерана”. Спрямовуємо всі зусилля, щоб наші захисники/захисниці, повертаючись у цивільне життя, відчували себе почутими і потрібними.

Громадяни України, які звільнилися із військової строкової служби, мають право на отримання матеріальної допомоги. З початку року до управління соціального захисту населення Черкаської РВА звернулося 93 військовослужбовці. На сьогодні матеріальну допомогу виплачено всім 93 особам на суму понад 316 000 гривень.

Переміщення ВПО. Загальна кількість по району становить 54 831 внутрішньо переміщена особа. З них: м. Канів – 3 722 особи, м. Сміла – 6 341 особа, м. Черкаси – 25 880 осіб. Район без вищезазначених міст – 18 888 осіб.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *