20.09.2024      38      0
 

Про відповідальність і невідкладність у кожній сфері: у Черкаській РВА відбулася розширена нарада


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела розширену нараду із головами територіальних громад району, на якій обговорили важливі питання сьогодення.

Першочергово акцентували увагу на мобілізаційних завданнях.

– Ми всі розуміємо наскільки важливо сьогодні забезпечити ротацію тим хлопцям і дівчатам, які зараз нас обороняють. І це питання можливо вирішити спільно з громадами, центрами комплектування та нашими жителями. Це – про свідомість, – наголосила Валерія Бандурко.

Не менш важливо підтримувати тих, хто нас захищає.

– Вдячна громадам, які знаходять сили і засоби купувати сучасну техніку, обладнання для наших воїнів чи надавати іншу посильну допомогу. Складні часи вимагають принципових рішень і, коли, як не зараз, необхідно виставляти пріоритети, – зауважила очільниця РВА.

– Втомлені від буденних справ маємо пам’ятати якою ціною це все. Особлива увага і шана ветеранам, які повертаються до цивільного життя. Вони бачили на власні очі чимало і дуже чуттєво реагують на будь-які ситуації. Перед нами стоїть чимало завдань, щоб допомогти цим людям адаптуватися. Однак, у першу чергу, мають бути фахівці із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб у кожній громаді, які зможуть вислухати та роз’яснити, а також місця, ветеранські простори (хаби), куди можна прийти за допомогою. Це – фундамент у реалізації ветеранської політики, – зазначила Валерія Бандурко.

– Вдячна головам громад за конструктив і діалог сьогодні. Всі ми різні, але разом ми можемо більше заради Перемоги і майбутнього нашої держави.Працюємо! Тримаємо стрій! – резюмувада очільниця РВА.

Telegram:
http://t.m/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *