12.09.2024      26      0
 

Спортивна гордість Черкащини: очільник області зустрівся з паралімпійцями


Черкащина вітає своїх паралімпійців. Сьогодні зі спортсменами-учасниками Паралімпійських ігор у Парижі зустрівся начальник ОВА Ігор Табурець.

Область на Паралімпіаді представляли 6 спортсменів. Із Парижу-2024 вони привезли три медалі: дебютне «золото» Владислава Єпіфанова з веслування на каное, дві «бронзи» Романа Данилюка і Максима Коваля у штовханні ядра. В інших дисциплінах хоч і без медалей, але на передових позиціях виступили Олександр Дорошенко, Дарія Котик, Артем Манько.

– Ми щоразу співпереживали та вболівали за всіх наших спортсменів, – зауважив Ігор Табурець. – Як-то кажуть, Паралімпіада була «валідольною». Емоції переповнювали. Українські атлети показали рівень: сьоме місце в медальному заліку. І відзнаки черкащан – поміж них. Пишаємося! 

Він додав, що спортивні перемоги важливі для нашої країни. 

– Кожна медаль – це ще одна нагода нагадати про Україну, її незламних людей із надпотужною волею, – зауважив Ігор Табурець. – Кожна медаль підтримує і нас, українців. Наших ветеранів і ветеранок. Після травм саме спорт стає одним із дієвих способів реабілітації. І не тільки у фізичному плані, а й психологічному. Адже спорт – це про дисципліну, роботу над собою, чіткі цілі та жагу до життя. 

Насамкінець очільник області побажав спортсменам здійснення їхніх спортивних мрій і вручив грошові сертифікати призерам, як передбачено обласною програмою. 

Нагадаємо, Ігор Табурець зустрівся із призерами Олімпійських ігор у Парижі.

Офіційну інформацію читайте на ресурсах:

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *