06.09.2024      32      0
 

Щоб зберегти життя українців працюємо над наповненням матеріально-технічної бази медичних закладів, – Валерія Бандурко


На сьогодні пріоритетом розвитку закладів охорони здоров’я є якісна реабілітація. І в цьому напрямку нам допомагає співпраця із міжнародними донорами, допомога яких безцінна з перших днів повномасштабної війни. Про це розповіла начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Нещодавно очільниця РВА разом із головою Rotary Club Cherkasy Андраніком Казаряном та Головою Комітету міжнародної діяльності Ротарі в Україні / Rotary in Ukraine Ольгою Палійчук здійснили виїзд у медичні заклади Черкаського району.

Команда Rotary Club Cherkasy спільно із українцями, які перебувають за кордоном, протягом тривалого часу підтримують заклади охорони здоров’я та постачають обладнання в лікарні, де працюють реабілітаційні відділення.

Завдяки їм медзаклади отримали черговий гуманітарний вантаж: 5 комплектів (тумба+ліжко), вартість одного – 3800 євро. Додатково чекаємо на 20 тумб, на які вже сформований та направлений пакет документів. Ще один заклад забезпечено меблями для кабінетів медичних працівників та палат відділення реабілітації. Маємо багато напрацювань на майбутнє.

Підтримка медичних закладів для надання якісних медичних послуг – одне з найважливіших завдань, які ставить перед собою Черкаська районна військова адміністрація.

– Вдячна кожному, хто допомагає у покращенні наших закладів охорони здоров’я. Вдячна головам територіальних громад району, які працюють у синергії з персоналом лікарень, чітко орієнтуються в потребах пацієнтів та шукають можливості для їх вирішення, – наголосила Валерія Бандурко.

Шануємо наших мужніх воїнів!
Віримо у майбутнє нашої держави!
Працюємо на результат і на благо людей!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *