29.08.2024      31      0
 

Наша країна продовжує долати багато викликів, і ми маємо робити це разом, важливо зберігати нашу єдність, – Валерія Бандурко


Сьогодні за головування начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця відбулося засідання колегії Черкаської облдержадміністрації. Спільно із керівниками інших районів, головами територіальних громад та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації обговорили важливі питання для забезпечення якісної роботи громад Черкащини. У засіданні колегії взяла участь начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Говорили про актуальне. Про створення безбарʼєрного простору у кожній громаді Черкаської області.

– На жаль, війна продовжує ранити і надавати непоправних наслідків здоров’ю наших захисників і мирному цивільному населенню. Ми маємо створити комфортні умови проживання на територіях громад для цих людей. Вони мають на це право і повинні бути забезпечені всіма необхідними засобами, – зауважила Валерія Бандурко.

Про автономність закладів охорони здоровʼя Черкаської області. Автономізація потрібна, щоб при відключенні світла медичний заклад міг далі надавати послуги. Особливо важливо це тим, хто надає невідкладну допомогу.

Також про безпеку населення шляхом поліпшення функціонування та модернізації територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення та проведення заходів щодо збільшення фонду захисних споруд цивільного захисту для населення Черкаської області. Влада має працювати задля того, щоб дбати про своїх громадян!

– Друзі, ми вистоїмо тільки тоді, коли ми разом. Нам потрібно думати про те, як ми будемо відновлювати нашу державу, продовжувати допомагати військовим та цивільним, повертати життя на звільнені території… Дякую усім присутнім за живий діалог, – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegrams
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *