27.08.2024      42      0
 

Валерія Бандурко вручила районні відзнаки захисникам та захисницям України


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко вручила Грамоти та Подяки Черкаської районної військової адміністрації, а також Почесні грамоти Черкаської районної ради та Черкаської районної державної адміністрації, військовим Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та добровольцям добровольчих формувань.

– Мужні, незалежні, сильні духом. У них різні бойові завдання, але спільна мета – захист рідної землі. Наші захисники і захисниці, мала честь особисто подякувати вам за вашу стійкість і службу та потиснути руку кожному, – зазначила Валерія Бандурко.

За сумлінне і самовіддане виконання військового обов’язку, якісне виконання службово-бойових завдань, зразкову військову дисципліну вручила Грамоти і Подяки Черкаської районної військової адміністрації військовим Національної гвардії України.

За вагомий внесок у забезпечення надійної охорони та оборони державного кордону, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професіоналізм, та безпосередню участь у військових діях і захисті незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, вірність прикордонним традиціям, сприяння військово-патріотичному вихованню молоді вручила Подяки Черкаської районної військової адміністрації військовим Державної прикордонної служби України.

За виконання громадянського обов’язку, пов’язаного із збереженням безпеки, суверенітету, територіальної цілісності України, вручила Почесні грамоти Черкаської районної державної адміністрації та Черкаської районної ради, Грамоти та Подяки Черкаської районної військової адміністрації добровольцям добровольчих формувань.

– Внесок кожного і кожної з вас у нашу боротьбу – неоціненний. Всі разом ви наближаєте найзаповітнішу мрію мільйонів українців – Перемогу. Дякую, що бороните своє! Ми обов’язково вистоїмо! – наголосила Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *