12.08.2024      63      0
 

Безпека дітей під час навчання – особливо чутливе питання, – Валерія Бандурко


Від самого початку широкомасштабного вторгнення росії, громади Черкаського району працюють над створенням безпечного освітнього середовища. Робота з нарощування мережі укриттів і покращення умов перебування в них не припиняється. Нещодавно начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко здійснила робочу поїздку до Корсунь – Шевченківської громади, де відвідала один із навчальних закладів.

У закладі функціонують 17 класів, навчаються 335 здобувачів освіти, хоча першочергова документація розроблялася на проектну потужність у 320 місць.

Фаховий персонал, облаштовані класи, укриття, якість навчання, а також: клас безпеки та кабінет патріотичного виховання дітей, створюють простір, в якому хочеться навчатися.

Усі ми хочемо, щоб війна скінчилася якнайшвидше. Для цього робимо свою роботу.

Наразі школи нашого Черкаського району обстежує тимчасова комісія. Вона перевіряє приміщення, ремонти в укриттях та необхідність доукомплектування.

У тісній координації з Черкаською обласною військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування робимо усе можливе, щоб освітній процес був максимально комфортним та безпечним для всіх учасників освітнього процесу.

Валерія Бандурко подякувала колективам навчальних закладів громад Черкаського району за своєчасну комунікацію, розуміння і результативну взаємопрацю.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *