01.08.2024      62      0
 

Впровадження ветеранської політики – важливий напрямок надання належної уваги та підтримки тим, хто повертається з передової, – Валерія Бандурко


Сьогодні, у рамках робочого візиту до Городищенської громади, начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з питань ветеранської політики, на яку були запрошені ветерани для живого діалогу. Говорили про можливості, які надає держава та різні наболілі для ветеранів питання. Про реальні шляхи їх вирішення.

Нашу країну боронять сильні й нереально відважні воїни. Їх досвід безцінний. Вони виконували бойові завдання на фронті та, повертаючись у цивільне життя, багато із них зіткнулися з певними труднощами.

Саме тому простори, у яких надаються інформаційно-консультаційна підтримка, психологічна та юридична допомоги, відбувається дозвілля та активний відпочинок ветеранів задля їх соціальної адаптації, мають бути у кожній громаді.

На завершення зустрічі, разом вшанували памʼять полеглих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу памʼяті Героїв.

– Ветерани – ті люди, які, як ніхто, заслуговують щирості, вдячності й простого відчуття, що вони потрібні, – наголосила Валерія Бандурко.

Резюмуючи, очільниця РВА подякувала всім, хто працює і допомагає у напрямі ветеранської політики. – Для нас важлива якість допомоги, яку отримуватимуть наші воїни, – зазначила Валерія Бандурко.

«Платформа ветеранів» у телеграмі: t.me/ukrveteran_ck


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *