10.07.2024      79      0
 

Манекен для відпрацювання серцево-легеневої реанімації допомагатиме учням Тернівського ліцею відпрацьовувати вправи з надання домедичної допомоги


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко під час робочої поїздки відвідала Тернівський ліцей, де спільно з Фонд “МХП-Громаді” передала для “Класу безпеки” манекен для відпрацювання серцево-легеневої реанімації.

– Цей ліцей – місце козацько-лицарського гарту. Місце сили нашої дивовижної патріотичної молоді. – зауважила Валерія Бандурко.

Учні Тернівського ліцею постійно прагнуть нових знань, виборюють призові місця у всеукраїнській військово-патріотичній грі «Джура», а їх ініціативність мотивує дорослих.

Від минулого року у цьому навчальному закладі опановують цінну безпекову інформацію завдяки відкритому «Класу безпеки».

Простір облаштували з метою навчання учнів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Чого бракувало у класі безпеки, так це манекену для відпрацювання серцево-легеневої реанімації. Сьогодні завдяки Фонд “МХП-Громаді” цю потребу закрито.

Реалістичний візуально і на дотик, професійний манекен дозволяє максимально якісно відпрацьовувати вправи з надання домедичної допомоги.

– Рада, що нам вдалося реалізувати для учнів увесь комплекс дуже потрібних в нашій країні знань. – зазначила Валерія Бандурко. – Пишаюся сучасною молоддю за високу планку, яку вони тримають та за те, що вони демонструють свою згуртованість і бойовий настрій.

Начальниця РВА подякувала колективу ліцею за патріотичне виховання майбутнього покоління.

Черкаська районна державна адміністрація
Тернівська ТГ
Освіта Культура Тернівська Тг

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *