На Черкащині продовжують працювати над стабілізацією роботи підприємств в умовах сьогодення. Попри виклики часу, регіональні підприємці розвивають власні бренди.
– #Зроблено_в_Україні та #Зроблено_на_Черкащині – це наш бренд, – зауважив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Він про показник якості. Українського, черкаського. Наша продукція на полицях магазинів, зокрема за кордоном, – це про стійкість України. В економіці, відповідно обороноздатності.
У цьому напрямі активно розвивається одне із підприємств харчової промисловості області. Його «молочка» знана не лише в Україні, а й далеко за кордоном. Тут запрацювала нова лінія із виробництва глазурованих сирків.
– Це масштабна інвестиція в Черкащину, – наголосив Ігор Табурець. – Лінія сучасна, автоматизована, з дотриманням стандартів якості. До 10 тонн продукції за добу – план, що стає реальністю. Для мене це сигнал, що ми рухаємось у правильному напрямі, що бізнесу комфортно працювати в нас в області. Зворотній зв’язок у такому форматі важливий. Наша продовольча стійкість – пріоритет.
Нагадаємо, на Черкащині продовжують реалізовувати проєкти за державною програмою «єРобота».
Офіційну інформацію читайте на ресурсах:
- Facebook Черкаської ОВА
- Facebook начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця
- Телеграм-канал Ігоря Табурця
- Ватсап-канал Черкаської ОВА
За інформацією Черкаської ОВА.