01.06.2024      59      0
 

Черкаський осередок «Пласт – національна скаутська організація України» цими вихідними розташувався на Чигиринщині


Наметове містечко, ночівля під зоряним небом, їжа приготовлена власноруч на багатті, спільні тренування задля виживання в умовах до яких не пристосовані, прогулянки на конях і багато іншого – усе це про Черкаський осередок «Пласт – національна скаутська організація України», що цими вихідними розташувався на Чигиринщині. Про це розповіла очільниця РВА Валерія Бандурко.

Три дні таборування для дітей наших захисників і захисниць додадуть позитивних емоцій та дружнього спілкування. Три дні про справжні цінності і відповідальність.

Усі разом вшанували пам’ять нашого Героя, Назара Набережного. Мужнього воїна, вихованця черкаського пласту, який віддав своє життя за Україну.

Цікавинкою для дітей стали потрібні практики в межах програми ментального здоров’я «Ти як?», які організувала команда регіональної координаторки Всеукраїнської програми ментального здоров’я Вікторії Шепіль.

– Метою Пласту є сприяння всебічному патріотичному вихованню і самовихованню української молоді, – зауважила Валерія Бандурко, – маю зазначити, що їм це вдається.

Валерія Бандурко подякувала Черкаському осередку «Пласт – національна скаутська організація України», а також партнерській організації Rotary Club Cherkasy та Капеланська служба Черкаської ТрО за реалізацію важливого проєкту про цінності, які передаються нашим дітям задля майбутніх поколінь.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *