29.11.2022      224      0
 

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко відвідала логістичне підприємство Черкаського району


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко відвідала логістичне підприємство, яке розвивається на території Черкаського району.

Підприємство є частиною великої української логістичної компанії, що спеціалізуються на наданні транспортно логістичних послуг залізничним транспортом.

За словами директора виробництва, наразі підприємство обслуговує потреби корпорації з ремонту залізничних вагонів, оновлює обладнання, формує штат робітників та має конкурентну заробітню плату.

Розвиток виробництва у нашому регіоні розпочався у листопаді 2021 року з будівельних та інших підготовчих робіт. Запуск виробництва співпав з початком повномасштабної війни в нашій державі. Наразі тут створено більше ста робочих місць та вкладено мільйони інвестицій.

Заступник голови Черкаської ОВА Олександр Турченяк, начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, Смілянський міський голова Сергій Ананко поспілкувалися з керівництвом підприємства про перспективи діяльності виробництва, проблемні питання роботи в умовах воєнного стану, обговорили шляхи подальшої взаємодії бізнесу та влади на користь суспільства і майбутньої перемоги.

Тримати стабільний економічний фронт – дуже важливо для всього регіону та вцілому країни. Відрадно, що бізнес-структури продовжують розвивати підприємства навіть в умовах повномасштабної війни”,- зазначила Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *