03.09.2021      273      0
 

У Бобрицькій громаді відкрили спортивно-розважальний центр


У селі Козарівка Бобрицької громади завдяки співпраці влади і бізнесу відкрито спортивно-розважальний Аrt-простір “Територія позитиву».

Благодійний фонд «МХП-Громаді» підтримав ініціативу місцевих жителів та голови Бобрицької громади Олени Штефан і спільними зусиллями втілили в життя креативну ідею.

Для місцевих жителів це місце стане центром проведення дозвілля, оздоровлення, культурних та спортивних заходів. Адже тут є все необхідне: телемедійні засоби, спортивні пристрої, облаштована невеличка сцена та глядацька зала.

«Проекти такого рівня в селах, як в Бобрицькій громаді, це взагалі ноу хау. Мені, як представнику органу виконавчої влади, дуже приємно, що соціально орієнтований бізнес, благодійний фонд «МХП-Громаді», ПрАТ «Миронівська птахофабрика» фінансово підтримують органи місцевого самоврядування. Сподіваюсь, такого роду проекти будуть реалізовуватися в інших селах», – зазначає голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Вже завтра жителі Бобрицької громади будуть відзначати День села Бобриці. Тож голова РДА привітала теплими словами громаду з прийдешнім святом та вручила грамоту колективу Бобрицької сільської ради в особі голови Бобрицької громади Олени Штефан.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *