28.05.2021      598      0
 

Підготовка до осінньо-зимового періоду на контролі в РДА


Питання підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період  2021-2022 років стоїть на особливому контролі в райдержадміністрації.

За інформацією начальника управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, економіки та екології райдержадміністрації Петра Данилішина, опалювальний сезон 2020 – 2021 років  в Черкаському районі пройшов стабільно  без аварійних ситуацій.

Про підсумки проведення опалювального сезону 2020-2021 років та початок підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до опалювального сезону 2021-2022 років керівник підрозділу поінформував за засіданні колегії Черкаської райдержадміністрації, яку провела 27 травня Валерія Бандурко.

Розробляється розпорядження Черкаської районної державної адміністрації “Про підготовку об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до опалювального сезону 2021-2020 років”.

З метою проведення належним чином опалювального сезону 2020-2021  років голова РДА, зокрема, доручила забезпечити в повному обсязі паливом пільгових категорій населення і одиноких пристарілих громадян. Керівникам об’єктів соціальної сфери – утворити  необхідний запас твердого палива для стабільного функціонування об’єктів соціальної сфери.

Міським, сільським територіальним громадам району рекомендовано запланувати в бюджетах кошти на утримання в осінньо-зимовий період у належному стані доріг комунальної власності; вжити заходів щодо спрямування коштів місцевих бюджетів для вчасної підготовки підвідомчих закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту до нового опалювального сезону 2021-2022 років.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *