06.12.2019      868      0
 

Привітання із прийдешнім Днем місцевого самоврядування


Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, громадські активісти!

Цей день об’єднує людей, на яких покладена почесна, але вкрай нелегка місія – представляти інтереси громадян, забезпечувати їх священний конституційний обов’язок на участь у здійсненні державної влади через свої представницькі органи. Безсумнівно, на ваші плечі покладено вкрай велику відповідальність: щодня, щогодини пам’ятати про щиру довіру громадян та справджувати її.

Тож сьогодні я хочу висловити вдячність кожному з Вас – за активну життєву та громадянську позицію, за новаторські ідеї, прагнення до дійсно європейських цінностей у всіх галузях – економічній, соціальній, культурній, освітній, політичній. За долучення до культурно-просвітницьких заходів, за співфінансування важливих не тільки для району, а й для усієї держави проектів – таких як ремонт доріг державного значення, спорудження спортивних об’єктів, будівництво та ремонт закладів освіти й культури.

Глибока подяка – голові Черкаської районної ради Олексію Петровичу Собку, його заступнику Сергію Олексійовичу Степанку, депутатському корпусу районної ради. Сільським головам, депутатам і колективам сільських рад, усім суспільно-активним та небайдужим громадянам, які долучаються до здійснення самоврядування в районі.

Бажаю усім нам мирного неба, ясного сонця над головою. Життєвих сил та наснаги, бадьорості духу, невичерпного натхнення у вирі напруженого, стрімко мінливого сьогодення. Нехай панує на серці любов, а в родинах – злагода. Слава Україні!

Із повагою
заступник голови Черкаської районної
державної адміністрації
Петро Коренюк


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *