08.11.2019      246      0
 

Черкаська райдержадміністрація долучилась до Всеукраїнського диктанту національної єдності


Сьогодні, 8 листопада, о 11.20 год. відбувся ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності, який організовула Національна суспільна телерадіокомпанія України. До написання радіодиктанту приєднуються люди зі всієї України, у тому числі з окупованих територій, та з різних країн світу.

Текст можна було сфотографувати чи відсканувати і надіслати протягом 15 хвилин, з 11:45 до 12:00. О 12:00 текст радіодиктанту опублікували. Всі роботи, які були надіслані до 12:00 в електронному варіанті, будуть розглянуті упродовж 10 днів. Автори диктантів, написаних без помилок, отримають заохочувальні призи.

Результати перевірки оголосять у програмі «РадіоДень» 18 листопада, також їх опрублікують на сайті ukr.radio.

«Українське радіо» оголосило конкурс на найкращі твори про написання диктанту. Для цього до 11 листопада, упродовж трьох днів, потрібно надіслати листом розповідь про те, як ви написали цьогорічний диктант, як дізналися про це і чи підтримуєте цю акцію. До розповіді потрібно додати текст радіодиктанту, на конверті написати «На конкурс». Адреса, за якою приймають листи, незмінна: Київ, 01001, вул. Хрещатик, буд. 26, UA: Українське радіо. Автори десяти найкращих творів отримають заохочувальні призи. Результати цього конкурсу оголосять 25 листопада.

Працівники Черкаської районної державної адміністрації також долучилися до написання радіодиктанту.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *