18.11.2019      402      0
 

Боксери ДЮСШ “Мрія” – чемпіони Черкаської області


12-14 листопада  у залі боксу КДЮСШ «Вулкан» відбувся чемпіонат області з боксу серед чоловіків до  22 років, молоді, жінок до 22 років, жінок-молодь, юніорів та дівчат, імені Івана Підкови.

На відкриття завітав начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту ЧОДА Максим Васильович Зеленський, побажав спортсменам та тренерам наснаги та  перемог .

У Чемпіонаті взяли участь  22 команди з м.Тальне, м. Шпола, м.Умань, м. Черкаси , а також спортсмени відділення боксу районної ДЮСШ «Мрія»  – тренера Бориса Петровича Іскри.

У чемпіонаті взяли участь більше 100 боксерів, котрі  виходили на ринг, демонструючи свою силу і спритність. Серед призерів та чемпіонів є вихованки ДЮСШ «Мрія» – золото виборола Тараненко Яна ( с.Геронимівка, в.к. 81 кг серед жінок-молодь), а Поліщук Єва стала срібною призеркою чемпіонату (с.Руська Поляна , в.к. 60 кг.). Спортсменки  включені в склад збірної команди Черкаської області  – незабаром вони візьмуть участь у   Чемпіонаті України серед жінок-молоді та жінок-юніорок у м.Івано-Франківськ. Також серед чоловіків – молодь золото виборов Остапець Олександр ( с.Геронимівка, в.к. +91) – буде виступати на ЧУ серед чоловіків-молодь у м.Львів. Тренер спортсменів – Іскра Борис Петрович.  Бажаємо тренеру та його вихованцям нових перемог та підкорення нових вершин!

За інформацією
ДЮСШ “Мрія”


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *