05.11.2019      596      0
 

День відкритих дверей у Черкаському політехнічному технікумі


Під час шкільних канікул 26 жовтня 2019 року учні 9-11-х класів Леськівської та Степанківської школи взяли участь у заході «День відкритих дверей» Черкаського політехнічного технікуму. Захід розпочався зі вступного слова директора Черкаського політехнічного технікуму Дмитра Володимировича Галата, який розповів про історію та досягнення технікуму.

Черкаський політехнічний технікум – це державний навчальний заклад, випускниками якого за 97 років вже стало більше 24000 фахівців, які своїм професіоналізмом підтвердили високу якість навчання в коледжі.

Роботу зі студентами проводять висококваліфіковані викладачі, в тому числі кандидати наук, доценти, викладачі з вищою категорією, викладачі-методисти, що гарантує студентам високий рівень знань.

Дмитро Володимирович розповів про професії та спеціальності, яким навчають в технікумі, про терміни навчання, особливості організації навчального процесу, харчування учнів, проживання в гуртожитку, загострив свою увагу на правилах поведінки. Також всім відвідувачам технікуму були показані найбільш цікаві місця і моменти навчання. Заступник директора з виробничої частини Олег Васильович провів майстер-класи за  спеціальностями: «Розробка програмного забезпечення», «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд», «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів». Дівчата і хлопці захоплено пробували свої можливості на майстер-класах. Особливий інтерес у школярів викликали обладнані слюсарні та електричні майстерні та захоплююча розповідь про данні професії.

«Зустріч пройшла в дружній обстановці, яка навчила школярів з інтересом пізнавати різноманітний світ професій», – наголосив директор Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Гриценко.

За інформацією
Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *