28.11.2019      383      0
 

Народний депутат України Олександр Скічко зустрівся з керівниками Черкаського району


28 листопада у Черкаську районну раду завітав народний депутат України дев’ятого скликання, член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “СЛУГА НАРОДУ”, голова підкомітету з питань залізничного транспорту Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Скічко Олександр Олександрович, який обраний по одномандатному мажоритарному виборчому округу №197 від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “СЛУГА НАРОДУ”.

Метою зустрічі було, в першу чергу, налагодити ділові стосунки, відшукати шляхи та напрямки співпраці між представниками найвищого законодавчого органу та представниками місцевого самоврядування, а також конкретно визначити декілька основних, глобальних проблем сьогодення району та по можливості їх вирішити.

У спілкуванні з народним депутатом України взяли участь голова ради Олексій Собко, заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк, депутат Черкаської обласної ради Анатолій Яріш, заступник голови ради Сергій Степанюк, уповноважені представники депутатських фракцій Черкаської районної ради та сільські голови.

На початку зустрічі голова ради Олексій Собко коротко надав загальну інформацію про Черкаський район та наголосив на тому, що сьогоднішнє зібрання покликане саме в такій співпраці представника найвищого законодавчого органу країни, депутатів обласної, районної ради, сільських голів спільно вирішувати конкретні проблеми сьогодення громад Черкаського району.

Звертаючись до присутніх, Олександр Олександрович повідомив, що Черкащина для нього знайома та приваблива і займатися вирішенням проблемних питань громад є пріоритетом, як депутату мажоритарнику. Відмітив, що на сьогодні одним із основних питань в державі є закінчення процесу децентралізації. Тому, формування проблемних питань повинно бути з урахуванням майбутньостворених об’єднаних територіальних громад. Також зазначив, що всіх проблем одночасно вирішити не можливо, тому запропонував зосередитись на глобальних двох – трьох питаннях, в яких можна буде розібратися та мати позитивний результат. Додав також, що його робота побудована таким чином, щоб намітити два – три об’єкти і виконати їх, так би мовити, «не словом, а ділом».

В діалозі з народним депутатом Олександром Скічком висловлювали свої наболілі питання сільські голови, уповноважені представники депутатських фракцій районної ради, керівництво району. Загалом зустріч була досить жвавою та продуктивною.

Підсумовуючи, учасники зібрання визначили основні, пріоритетні напрямки роботи, а саме: враховуючи завершення процесу децентралізації та створення нових об’єднаних територіальних громад визначитися з переліком та конкретними об’ємами робіт по закладах освіти та охорони здоров’я. Що стосується ремонту доріг, Олександр Олександрович повідомив, що необхідно визначитись з їх пріоритетністю та підготувати по кожній дорозі окремо відповідні матеріали, фото-докази, на яких ділянках найбільш критичний стан.

На завершення народний депутат України Олександр Скічко відмітив про високу активність сільських голів, небайдужість до своїх громад та проблем жителів району, пообіцяв по можливості допомогти у вирішенні піднятих проблем.

В свою чергу голова ради Олексій Собко подякував Олександру Олександровичу за налагодження тісної співпраці по вирішенню проблем сьогодення, за згоду та бажання спілкуватися з представниками громад Черкаського району, за відстоювання та лобіювання інтересів саме жителів Черкащини.

За інформацією організаційного відділу виконавчого апарату Черкаської районної ради.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *