16.10.2019      296      0
 

Реформування початкової освіти в дії


Успішна реалізація змісту нового Державного стандарту початкової освіти можлива за умови організації освітнього процесу з використанням необхідних засобів навчання та обладнання.

Освітній простір класних кімнат для учнів 1-х класів закладів загальної середньої освіти району поповнився наборами LEGO Play Box, які надійшли від компанії The LEGO Foundation. Це дало змогу реалізувати ігрові та діяльнісні методи навчання у початковій школі. Адже гра – найкращий інструмент підготовки дітей до викликів майбутнього.

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2018 № 283 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо організації освітнього простору Нової української школи», з метою забезпечення якісної сучасної та доступної освіти «Нова Українська школа», що передбачає створення відповідного розвивального освітнього середовища, за рахунок коштів субвенції державного (90%) та місцевого (10%) бюджетів відділом освіти Черкаської районної державної адміністрації здійснено закупівлю засобів навчання для кабінетів початкової школи та розподіл між закладами загальної середньої освіти.

Учителі початкових класів отримали та зможуть успішно використовувати для організації освітнього процесу в Новій українській школі контрольно-вимірювальні інструменти, терези з набором важків, політичний та фізичний глобуси, комплекти стінних та тематичних карт, набори музичних інструментів, лупи шкільні, секундоміри, компаси, словники з української, англійської мови, дитячі енциклопедії тощо.

Надходження нового обладнання продовжується.

IMG_20191017_082046_1.jpg
IMG_20191017_082140.jpg
IMG_20191017_082232.jpg


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *